Wie ben ik?

Een persoonlijke introductie

Lorem ipsum dolor sit

Roald Droog

Ik ben geboren in 1967 in het Westen van Nederland. Het laatste deel van mijn jeugd heb ik in het Noorden van het land gewoond, van waaruit ik Ontwikkelingseconomie ben gaan studeren in Wageningen. Daarna heb ik via verschillende organisaties en in consulting- en adviesfuncties het bedrijfsleven goed leren kennen. Inmiddels ben ik al enige tijd zelfstandig adviseur en coach. Ik woon in Breda met mijn gezin.

Sinds 2010 heb ik me in toenemende mate gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In die zoektocht heb ik opleidingen gedaan in o.a. systemisch werk en coachen (Trilemma, Bert Hellinger Instituut), esoterische filosofie, psychologie en astrologie (Sensability) en Theta Healing (ikleeff). Daarnaast heb ik met behulp van zelfstudie, frequente meditatie, lichaamswerk, coaching, yoga en een leiderschapstrail veel waardevolle inzichten mogen opdoen.

Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om jou verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Neem vrijblijvend contact op als je al een concrete vraag hebt of wanneer je in een gesprek wilt ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Kom in contact

Vul  het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Dank je voor het insturen van het contactformulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Designed by;

Wie ben ik

Een persoonlijke introductie

Ik ben geboren in 1967 in het westen van Nederland. Het laaste deel van mijn jeugd heb ik in het noorden van het land gewoond, vanwaaruit ik ontwikkelingseconomie ben gaan studeren in Wageningen. Daarna heb ik via verschillende bedrijven en in voornamelijk consulting en advies functies het bedrijfsleven goed leren kennen. Inmiddels ben ik zelfstandig adviseur en coach. Ik woon in Breda met mijn gezin.

Sinds ongeveer 2010 ben ik me in toenemende mate gericht persoonlijk en spirituele gaan ontwikkelen. In die zoektocht heb ik opleidingen gedaan in o.a. systemische werk (familie- en organisatieopstelling) en systemische coachen [Trilemma, Bert Hellinger Instituut], esoterische basiskennis en psychologie [Sensability] en Theta healing [ikleeff]. Daarnaast heb ik met behulp van zelfstudie en frequente meditatie, lichaamswerk, individuele- en groepscoaching, (groep)meditatie, (online) spirituele cursussen, yoga en een persoonlijk leiderschap ‘trail’ veel waardevolle inzichten mogen opdoen.

Designed by;