Ziel

De ziel is dat deel van de mens dat zijn oorsprong heeft in de bron. Om op aarde te kunnen leven....

Lorem ipsum dolor sit

ZielDe ziel is dat deel van de mens dat zijn oorsprong heeft in de bron. Om op aarde te kunnen leven heeft de ziel een lichaam nodig dat dient als voertuig voor de persoonlijkheid. De ziel is een hoger bewustzijn dat zijn wijsheid heeft opgedaan in vele levens. De ziel streeft naar evenwicht en voltooiing van de aardse ervaring om op te kunnen gaan in het hoger zijn. Onze ziel is een bewustzijn met een eigen individualiteit of identiteit, die bij de overgang van het ene leven naar het andere intact blijft.

Wanneer de ziel incarneert, heeft het zowel het hogere zijn (denkgeest, mind) als de persoonlijkheid in zich. We zijn allemaal een hoger zijn en tegelijkertijd ook stoffelijke persoonlijkheid. In elk leven neemt de ziel een andere persoonlijkheid aan. Elke ziel mag, via de persoonlijkheid, op specifieke manieren het leven ervaren om te groeien. Elke geschapen persoonlijkheid is rechtstreeks gekoppeld aan de evolutionaire en karmische geschiedenis van de ziel in het verleden. Bij onze geboorte zijn we dus geen onbeschreven blad. We treden elk leven tegemoet met onze ingebouwde vaardigheden en vermogens, die voor het grootste deel niet het resultaat zijn van overerving.

Onze ziel weet precies wat we nodig hebben en welke weg we moeten gaan. Toeval, samenloop van omstandigheden, pech of geluk, het lot, etc.  bestaan niet. Alles wat er gebeurt of juist niet gebeurt in ons leven, elke situatie waarin wij terecht komen, is bedoeld om ons iets duidelijk te maken. We mogen steeds een stapje maken in de richting van bewustwording en daarmee naar het oplossen van onverwerkte zaken uit voorgaande incarnaties. Door die groei zijn we uiteindelijk in staat om de constant stromende impuls van licht en liefde uit onze levensbron onbelemmerd te ontvangen en te verwerken in ons leven.

Het is onze eigen ziel die ons iets wil laten leren en verwerken. Elke ziel kent het doel van zijn incarnatie, weet wat zijn opdracht is en wat zijn mogelijkheden zijn. Het zal steeds weer die situaties creëren waarin de  persoonlijkheid de mogelijkheid kan vinden om zijn of haar opdracht uit te voeren of onverwerkte zaken te verwerken. Het hogere zelf zorgt ervoor dat we ons levensdoel bereiken en brengt ons op zachte of harde wijze terug op onze weg wanneer we die verlaten. Het zorgt ervoor dat we ons aan ons levensplan houden; de evolutionaire intentie van onze ziel.

Consult

Samen onderzoeken wij wat jou innerlijk tegenhoudt. Blokkades ruimen wij direct op.

Neem contact op

Onze blog

Blijf op de hoogte. Mis niks.

Lees de blog

2 Bedroom
1 Bath

2D
3D
4D
5D

This two bedroom one bath features a Designer kitchen with all brand name top of the line appliances, an Extended granite island great for bar stools. Spacious living and dining area with a large window.

Large windows offer an expansive view and a balcony for you to enjoy.

Spacious Bedrooms, both with closet and large windows.Split unit heating and cooling.

2 Bedroom
2 Bath

2C
3C
4C
5C

Coming Soon

Designed by;

Ziel

De Ziel is dat deel van de mens dat zijn oorsprong heeft in de bron. Om op aarde te kunnen leven heeft de ziel een lichaam nodig als voortuig is voor de persoonlijkheid. De ziel is een hoger bewustzijn dat zijn wijsheid heeft opgedaan in vele levens. De ziel streeft naar evenwicht en voltooiing van de aardse ervaring om op te kunnen gaan in het hoger zijn. Onze ziel is een bewustzijn met een eigen individualiteit of identiteit, die bij de overgang van het ene leven naar het andere intact blijft.

Wanneer de ziel incarneert heeft hij zowel het hogere zijn (denkgeest, mind) als de persoonlijkheid in zich. We zijn allemaal een hoger zijn en tegelijkertijd ook stoffelijke persoonlijkheid. In elk leven neemt de ziel een andere persoonlijkheid aan. Elke ziel mag, via de persoonlijkheid, op specifieke manieren het leven ervaren om te groeien en zich te ontwikkelen. Elke geschapen persoonlijkheid is rechtstreeks gekoppeld aan de evolutionaire en karmische geschiedenis van de ziel in het verleden. Bij onze geboorte zijn we dus geen onbeschreven blad. We treden elk leven tegemoet met onze ingebouwde vaardigheden en vermogens, die voor het grootste deel niet alleen het resultaat zijn van overerving.

Onze Ziel weet precies wat we nodig hebben en welke weg we moeten gaan.  Toeval, samenloop van omstandigheden, pech of geluk, het lot enzovoorts bestaan niet. Alles wat er gebeurt of juist niet gebeurt in ons leven, elke situatie waarin wij terecht komen is bedoeld om ons iets te leren, ons iets duidelijk te maken. We mogen steeds een stapje maken in de richting van bewustwording en daardoor naar het oplossen van onverwerkte zaken uit voorgaande incarnaties. Door die groei zijn we uiteindelijk in staat om de constant stromende impuls van licht en liefde uit onze levens bron onbelemmerd te ontvangen en te verwerken in ons leven.


Het is onze eigen ziel die ons iets wil laten leren en verwerken. Elke ziel kent het doel van zijn incarnatie, weet wat zijn opdracht is en wat zijn mogelijkheden zijn en zal steeds weer die situaties creëren waarin de door hem aangenomen persoonlijkheid de mogelijkheid kan vinden om zijn of haar opdracht uit te voeren of oude onverwerkte zaken te verwerken. Het hogere zelf (ons hoger zijn) zorgt ervoor dat we ons levensdoel bereiken en brengt ons op zachte of harde wijze terug op onze weg wanneer we die verlaten. Het zorgt ervoor dat we ons aan ons levensplan, de evolutionaire intentie van onze ziel, houden.

Designed by;